یکی از بیماری های خویش ایمنی مربوط به کبد که خواص قهوه خطر نخست به آن را کاهش می دهد اسکلروزان کولانژیت اسم دارد. همینطور مصرف کافئین خطر ابتلا به پارکینسون را هم در اشخاص کمتر می دهد. از خاصیت قهوه این هست که میتواند خطر ابتلا به دیابت دسته ۲ را کاهش دهد و موجب کمتر ابتلا به بیماری پارکینسون شود ودر برابر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل اثر حفظ کننده دارد. نوشیدن اشکال قهوه سبب ساز پایین داخل شدن قند خون شده و همچنین خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. قهوه ممکن می باشد خطر ابتلا به سرطان را نیز در اشخاص کاهش دهد. در واقع، تحقیقات مشاهدهایِ بخش اعظمی حاکی از آن می باشد که خطر مرگ در دوستداران قهوه کاهش است. کسانی که در ارتفاع روز مصرف قهوه را در برنامۀ غذایی خود دارا‌هستند کاهش مبتلا به بیماری آلزایمر که علت اساسی زوال عقل در سراسر عالم است، میشوند. قهوه از یک حیث دیگر بر روی سلامت پروستات اثر گذاری میگذارد به این معنی که آزرده نمودن مثانه چون کافئین یک تیوگزانتین است، یک خانواده از ترکیبات شیمیایی که شامل تئوبرومین و تئوفیلین میگردد و گزینه دوم نیز مثانه را آزرده میکند. در ادامه همین نوشته مهم تاریخ قهوه آشنا میشوید و کل فرایند تبدیل گیاه قهوه به نوشیدنیهای قهوه فرانسه، قهوه ترک، قهوه اسپرسو، کاپوچینو، لاته و موردها دیگر را برای شما تفسیر خوا‌هیم داد. در ادامه بیشتر به خاصیت قهوه فرانسه می پردازیم. ممکن است یکی از مهمترین خواص قهوه اسپرسو و بهطور کلی کلیه قهوهها، عطر و طعم بینظیرشان است. قهوه فرانسه مرغوب خواص قهوه در جدول زیاد متعددی دارد. درخت قهوه میان هفت تا 10 متر بلندی داراست و در هوای گرم و مرطوب پرورش می کند. درصورتیکه میزان کافئین موجود در قهوه را مهم چای مقایسه کنید، قطعا به این سرانجام می رسید که چای سالم خیس از قهوه است: هر فنجان قهوه حدود 95 میلی گرم البته یک فنجان چای در بین 25 تا 48 میلی گرم کافئین دارد. مطالعات اخیر عموما ارتباطی را در میان مصرف قهوه و افزایش خطر بیماری قلبی و سرطان تماشا ننموده اند . در یک مطالعه، اشخاص مبتلا به دیابت که قهوه می نوشیدند ۳۰٪ خطر مرگ کمتری داشتند. مطالعات نشان داده هست که کافئین می تواند چربی سوزی تن را تا ۱۰ % در افراد چاق و ۲۹ درصد در اشخاص لاغر افزایش دهد.

ایندکسر