5. بعد از آن آنان را بیرون کرده و به کار گیری کنید. به جهت همین مرحله از دستگاههای خشککن کابینتی حساس امکان گردش یکنواخت هوای داغ استفاده میشود. در لیست زیر انواع میوه خشک کن حرفه ای و خانگی از برندهای اهل ایران و خارجی حیاتی میزان مرغوب بودن مطلوب عالی و ارزش مناسب را برای شما گردآوری کرده ایم. به میوه هایی که در بیرون از منزل (در صنعت یا مغازه ها) خشک می شوند، ماده ای بنام اکسید سولفور برای تثبیت رنگ میوه بیشتر می نمایند که می تواند سبب بروز آسم در افراد مهم به آن شود. البته استعمال از خشک کن بوسیله ایجاد کنندگان کارگاهی یا کارخانه ای محدود به میوه جات نبوده بلکه سبزیجات و محصولاتی نظیر باقالی خشک، پیاز خشک، گوجه و سیر را هم شامل می شود. بعضا تولیدکنندگان به جهت جلوگیری از پیدایش همین واکنش و سپید و نرم ماندن بافت برخی میوهها از مشتقات گوگردی و سولفیدی استعمال می‌کنند که اما می تواند برای افراد مستعد به آلرژی و حساسیت مخاطرهآمیز و باعث عود و تشدید آسم شود. تکههای میوه را باید کلیدی فاصله از نیز روی سینی بچینید و مطلقا سینی باید از سطح زمین فاصله داشته باشد تا هوا بهتر در جریان باشد همینطور به خاطر داشته باشید که میوهها را هنگام شب به جهت پرهیز رجوع و برگشت رطوبت به بافت آن‌ها باید به تحت سقف منتقل کنید. کلیدی قرار دادن میوه در سردخانه بافت میوه آسیب خواهد دید و طعم خویش را از دست می دهد. غالبا همین عمل در دمای ناچیز و مهم سرعت میانگین به خواسته مراقبت زیبایی، طعم، رنگ، بو، مواد مغذی و ویتامینهای میوهها انجام میشود. نباید هیچ تاخیری در میان همین سطح و سطح قبل باشد تا از سیاه شدن میوهها و کمتر مواد معدنی و ویتامینهای آن ها جلوگیری شود. در طی فرایند خشک کردن تنها بخش متعددی از رطوبت میوه از دست می‌رود و اکثر ویتامینها و مواد معدنی آن باقی میمانند. طبق تحقیقات انجام شده، به علت تغلیظ صورت گرفته، حتی میزان ویتامینها و مواد معدنی اشکال چیپس میوه اکثر از میوههای جدید است. مواد مغذی: یک استکان سیب خشک تقریباً حاوی ۲ گرم پروتئین، ۲۰۸ کالری و ۷ گرم فیبر است. در حال حاضر تعداد شرکت های ایجاد کننده میوه خشک در کشور‌ایران بسیار قابل توجه می باشد و در کنار آن تعداد افرادی که تمایل به آغاز کار دارند، قابل توجه اند. اصولا این فعالیت به وسیله دستگاههای اتوماتيک انجام میشود. چرا که در صورتی که به فکر ارتقا فروش و جذب بازار هدف داخلی و خارجی هستید؛ باید دستگاههای اضطراری به جهت این عمل را خریداری کنید. اما به عبارتی طور که می دانید در گزینه محصولات مختلف، معمولاً بعد از آن از شروع به تولید، ایجاد محصولات جانبی یا فرآوری شده از آن نیز در دستور کار قرار می گیرد. مصرف انواع میوه و سبزیجات به رخ خشک امری هست که از سال های بدور در زندگی بشر وجود داشته است و در واقع یکی از بهترین روش های مصرف همین محصولات در کل ارتفاع سال، خشک نمودن آن بوده است. از پرتقال خشک برای در اختیار گرفتن کلسترول خون، رقیق کردن خون، درمان آسم و برطرف کردن یبوست و ایجاد وقار استعمال می شود. به لحاظ می رسد برند سپیدگل به تیتر اولی ساخت کننده ی چیپس میوه بدون به کار گیری از مواد افزودنی در کشور ایران باشد؛ اما اصلی توجه به فعالیت بسیاری از کارخانه ها و کارگاه ها در سراسر کشور، پی بردن به همین مورد قضیه مستمند بررسی آمارها می باشد. اگر برای مدتی خانه نیستید؛ یا قصد ندارید از همین محصولات در مدت زمانه تعیین شده استفاده کنید، مراقبت آنها در سردخانه واجب است. اما از آنجا که سلامت و بهداشتی بودن میوههای خشکِ آماده چندان مشخص نیست، بهترین کار خشک کردن میوهها در منزل است. قرار دادن سینی روی آجر منجر خوب تر جریان یافتن هوا و پرسرعت تر خشک کردن میوه می شود. بخش اعظمی از میوه های خشک موجود در بازار برای داشتن رنگ خوبتر قبل از بسته بندی اهمیت دی اکسید گوگرد، شکر و سایر افزودنی های دیگر خشک می شوند که می تواند برای سلامتی تن مضر باشد پس سعی نمایید میوه های خشک را خودتان مهیا نمایید و یا اینکه از طرز دکان اینترنتی سلامتیم مهم ما در ارتباط باشید تا دارای کیفیت ترین میوه های خشک را در اختیارتان قرار دهیم. طبیعی می باشد که هر کدام از موارد یاد شده اهمیت داشتن میزان مرغوب بودن قابل قبول، محصولاتی سالم تر در مقایسه با محصولات انجمادی هستند که از مصرف فراوان بالایی برخوردار میوه خشک لایانسا می باشند. کارایی نمایید چک کردن کافی بر همین بخش داشته باشید؛ چرا که در رخ وجود زائده و لک بر بر روی مرحله میوه و یا این که تولید برشهای نامنظم، % زیادی از محصولات شما به فروش نخواهد رفت! 1. در ابتدا عملکرد کنید میوههایی باکیفیت و خوش طعم و رنگ گزینش و تنظیم کنید. میوه پس از خشک شدن خاکستری و سیاه رنگ میشود. از همین رو چنانچه می خواهید اهمیت دنیای جذاب انواع میوه خشک باشید، خوب تر میباشد خیلی خودتان را در بند بها میوه خشک نکنید. اهمیت ورود دستگاه های صنعتی تأسیس کارگاه میوه خشک کنی و کارخانجات در شهرهای متفاوت کلید خورد و هم حالا شاهد کار تعداد زیادی از واحد های تولیدی در کشور‌ایران هستیم. قاعدتاً بخش مهمی از کسانی که تمایل به ورود به همین راستا را دارند، باغدارانی هستند که از خراب شدن و خرابی محصولات باغی خود علی رغم هزینه و مشکلاتی که به جهت به ثمر وصال آن ها داشته اند، میوه خشک اکثر در فارس نگران اند. از طرفی احتمال هجوم حشرات، وجود بقایای گرد و خاک و آلودگیهای محیطی دیگر به عامل وزش باد و خرابی در اثر باران بر روی محصولات خشک شده هم وجود دارد.

ایندکسر