شیره درخت گز فواید زیاد برای تن درستی داشته و در گذشته به جهت معالجه بیماریهای دیده و به عنوان مسهل کودکان به کار گیری میشد. پروبیوتیکها پس از تخمیر فیبر موجود در پسته آن را به اسیدهای چرب زنجیره کوتاه مانند بوتیترات تبدیل می‌نمایند که منافع زیادی از جمله کمتر ریسک پیشرفت مشکلات گوارشی، سرطان و بیماریهای قلبی به جهت سالمی دارد. گز را یک روز در یخچال فریزر نگهداری کنید و آنگاه استعمال کنید. حرفه ایجاد گز حدود سال 1334 به آنگاه در اصفهان گسترش پیدا کرد و بخش اعظمی از کارگاههای حلواسازی، آغاز به ایجاد اشکال گز کردند. گز علاوه بر طعم بینظیر، خواص بسیاری به جهت تن درستی داشته و به جهت کودکان یک منبع انرژی عالی است. این ترسیم هنوز هم در اصفهان پا بر جا می باشد و در ایام قبل از عید نوروز یکی از از شلوغ ترین مکان ها فروشگاه های گز می باشد. یک عدد دیگر از عواملی که بر بر روی ارزش آن تاثیر گذار هست نوع مواد تشکیل دهنده آن است. گز یک عدد از کهن ترین شیرنی های ایرانی میباشد که به تیتر سوغات اصفهان شناخته می شود. در همین شیوه گز به گونه های ۱۰%، ۱۸%، ۲۸%، ۳۸%، ۴۰% تقسیم می شود. نوع ديگر گز كه در جعبههاي كوچك فلزي به فروش ميرسد، گز انگشت پيچ میباشد كه در آن از مغز پسته و بادام استعمال نميكنند تا سالخوردگان به راحتي آن را تناول نمايند. مدام نیز بزنید تا شهد موقعیت آبنباتی به خودش بگیرد و در دربین دو انگشت کش بیاید. مقدار رطوبت آن در هر 100 گرم فارغ از مغز، در میان 5% تا 8.5% است. میزان قند تمام آن در هر 100 گرم سوای مغز، دست‌کم 58 است. ساکاروز آن در هر 100 گرم سوای مغز، دستکم 31 است. گز سوای گز انگبین آردی گزی است، که در موقع پرداخت (شکل دهی) به صورت های متفاوت مانند مربع، گز خوب اصفهان دایره و … تارنما اصفهان ویزیت به عنوان یکی از پرطرفدارترین مرکزها فروش اینترنتی انواع گز اصفهان در سرویس هموطنان عزیز می باشد. اگر شما همین نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید داده ها بیشتری در گزینه گز کرمانی اصفهان چهارباغ بالا لطفا از تارنما ما دیدن کنید.

ایندکسر